2012.09.21.
13:17

Írta: Hage

Újra blog

Elsőre ez kicsit elhamarkodottnak tűnhet, de mégis úgy tűnt a legjobbnak, ha ide térek vissza blogot írni.

Pár ismerős megkért, hogy folytassam az írást, mert kiváncsiak arra mit is csinálok a mindennapokban, de érthető módon nem fognak a facebook-on csüngeni, vagy éppen telefonon felkeresni emiatt (facebook-ra amúgy sem teszek ki sok személyes élményhez köthető dolgot, ilyesmire nem nagyon használom).

A másik ok önmagam, hiszen szeretek írni, és kiadni az élményeket nagyon is élvezetes a számomra. Szóval visszatérek a napi szintű bejegyzésekhez, remélhetőleg marad is ez így.

Harmadrészt vannak olyan írásaim, amiket nem tennék ki a Káté blogjára (már ha egyszer végre beindul ahogyan szeretnénk). Főleg politikai és kritikai írásokat tartottam vissza eddig, mivel nem ott a helye és eléggé szubjektív is; kevéssé képviselt egy réteget, mint inkább jómagam.

Elkezdem így összekaparni előző írásaimat és betenni ide, mert tartalmilag ideillenek, valamint legalább lesz itt "valami" a kezdeti kopársághoz képest.

Mindez tart, amig nem jön egy jó domain név ötlet. Akár írhattok is valamit, ami talán bejönne nekem, ígérem le is foglalom azon nyomban. Nem kívánok már várni sokat erre, de természetesen egy rossz domain-re nem akarok költözni.

Akkor kezdjünk is bele, remélhetőleg nem lesz erőltetett és rövid életű sem.

Szólj hozzá!

Címkék: blog hétköznap

A bejegyzés trackback címe:

https://hage.blog.hu/api/trackback/id/tr564790960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása